ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

رای‌گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه در مورد غزه بار دیگر به تعویق افتاد

شورای امنیت شامگاه سه شنبه نیز بار دیگر رای‌گیری درباره پیش‌نویس قطعنامه در مورد غزه را به تعویق انداخت.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۶ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیش‌نویس قطعنامه عربی که از سوی امارات پیشنهاد شده است اصلا در جلسه امروز شورای امنیت مطرح نشد و اعضای این شورا همچنان در حال رایزنی غیرعلنی هستند.

وی افزود: هدف از این رایزنی‌ها نزدیک‌تر کردن دیدگاه‌ها به هم در میان اصرار آمریکا برای تبدیل پیش‌نویس قطعنامه به «محکومیت» صریح جنبش حماس است. ایالات متحده شرط کرده است برای اینکه به این قطعنامه شورای امنیت پیرامون نوار غزه رای منفی ندهد، جنبش حماس در این قطعنامه محکوم شود.

پیش‌نویس قطعنامه خواهان توقف فوری و دائمی جنگ غزه به منظور انتقال بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه است.

این پیش‌نویس همچنین خواستار تسهیل ورود و توزیع کمک‌های بشردوستانه در سراسر نوار غزه، از طریق زمین، دریا و هوا شده و بر اهمیت حمایت از راهکار تشکیل دو دولت و اتحاد نوار غزه و کرانه باختری زیر نظر تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید دارد.

۱۳ دسامبر مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه برقراری فوری آتش‌بس در نوار غزه را تصویب کرد. ۱۵۳ کشور به این قطعنامه رای مثبت، ۱۰ کشور رای منفی و ۲۳ کشور رای ممتنع دادند.

۹ دسامبر در حالی که رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود علیه نوار غزه ادامه می‌دهد، ایالات متحده پیش‌نویس این قطعنامه را که خواستار «آتش بس فوری بشردوستانه» در غزه شده بود، وتو کرد. / المیادین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار